Ik werk sinds een aantal jaar bij een bedrijf bij mij in de buurt. Na het behalen van mijn studie een aantal jaar geleden heb ik hier gesolliciteerd en ben ik daarna aangenomen. Ik ging in het begin elke dag met plezier naar mijn werk toe en ik vond het werk ook erg leuk om te doen. In de loop van de jaren heb ik een erg goede band opgebouwd met mijn collega’s en ik kan het met al mijn collega’s erg goed vinden wat ik natuurlijk ook erg prettig vind. Een aantal maanden geleden ben ik ergens de motivatie kwijtgeraakt om naar mijn werk te gaan. Ik ging niet meer met plezier naar mijn werk toe en ik functioneerde een stuk minder. Mijn werkgever waar ik ook een goede band mee heb leek het handig om op zoek te gaan naar een goede loopbaanbegeleiding. Toen ik thuis kwam van het werk ging ik op het internet op zoek naar een goede loopbaanbegeleiding. Een goede vriend van mij zei: bekijk de website van Radom werk er is erg veel informatie te vinden en het is een goed bedrijf.

bekijk website

Meer informatie op de website

Toen deze goede vriend mij zei: bekijk de website van Radom werk heb ik dit direct gedaan. Ik kwam terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website van Radom Werk is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf precies aan te bieden heeft en wat zij belangrijk vinden. Ik had deze website voorgelegd aan mijn werkgever en het leek hem ook een erg goed idee om contact op te nemen met dit bedrijf. Ik heb een aantal gesprekken gehad en ik ben weer erg goed gemotiveerd om aan het werk te gaan. Ik ga weer elke dag met plezier naar mijn werk toe en daarom ben ik ook erg tevreden over de diensten die Radom Werk mij geleverd heeft.