signingAls net startende ondernemer was ik opzoek naar een bedrijf waar ik terecht kon voor druk reclame. Ik kwam uit bij drukkerij Den Bosch. Nadat ik de website er netjes en verzorgt uit vond zien heb ik me er verder in verdiept. Door het aanbod te bekijken wat op de website van drukkerij den Bosch te vinden was, kon ik mezelf inbeelden wat ik nodig had.

Ons aanbod

Voor drukwerk bij drukkerij Den Bosch kun je terecht voor:

  • Kleding
  • Stickers
  • Drukwerk
  • Autobelettering
  • Signing
  • Interieur

Ik stond versteld van het brede assortiment. Zelf kon ik hierdoor bekijken wat ik eventueel nog meer nodig zou hebben. Mijn bedrijf wordt zo nog beter op de kaart gezet.

Offerte

Toen ik wist wat mijn bedrijf nodig had , heb ik een offerte aangevraagd. Dit kon gemakkelijk via de website. Zelf heb ik even persoonlijk telefonische contact opgenomen. Ook dit was erg duidelijk en professioneel gericht. Je merkt echt dat ze de tijd voor je nemen. Na de offerte ontvangen te hebben kon ik contact opnemen wanneer ik vragen had. Ook werd ik netjes en professioneel door dit proces heen geholpen. Ik ben erg tevreden over drukkerij Den Bosch en ik kom vaker terug!

Categorie├źn: reclame