Zoekt u een groot assortiment aan ijzerwaren van hoge kwaliteit?  Dan bent u bij Baptist in Huissen aan het juiste adres.

Ijzerwaren bij Baptist in Huissen

Baptist Huissen heeft een groot en breed assortiment aan ijzerwaren voor particulieren en bedrijven. U kunt online op de website en in onze winkel uw spullen kopen. In de winkel krijgt u vakkundig advies door een van de medewerkers. We hebben een groot assortiment aan ijzerwaren zoals, verbindingsmateriaal, beveiliging en hang en sluit werk.

Mijn ervaring

Laatst zocht ik een hoop ijzerwaren voor mijn nieuwe bedrijf. Een weekje geleden had ik me een beetje georiënteerd op de website van Baptist Huissen. Contact opgenomen met het bedrijf en ze wilden mij graag helpen met de de start van mijn nieuwe bedrijf. Daarvoor waren natuurlijk spullen nodig. Baptist heeft mij daar geweldig mee geholpen en mijn bedrijfje loopt super goed. Ik zou nooit meer ergens anders mijn spullen kopen.

Meer info

Wilt u meer weten over ijzerwaren bij Baptist in Huissen?

Bezoek dan de website, kom langs in de winkel of bel naar  026- 3250788.

We zien u graag verschijnen in de winkel of webshop!

Categorieën: ijzerwaren