Op zoek naar een cadeautje ? Dan kunnen wij voor u een flesopener bedrukken !flesopener bedrukken

Ik heb afgelopen jaar voor een vriend van mij een flesopener laten bedrukken, dit was een cadeautje voor zijn 18e verjaardag. Het cadeautje was de eyecatcher van zijn verjaardag. Wat erop stond zal ik u besparen maar het was een geslaagd cadeau en hij wordt inmiddels intensief gebruikt. Ik kwam er eigenlijk bij doordat ik op zoek was naar een cadeau en hij telkens zijn aansteker gebruikte om de biertjes te openen. Altijd was de aansteker kapot en scherp waar je je dan vervolgens aan sneed. Ik heb toen dus gegoogled voor een flesopener om aan hem te geven, helaas vond ik geen flesopener naar mijn wens. Ik kwam toen flesopener bedrukken tegen. Ik kon zelf kiezen wat ik op de flesopener wilde hebben! Geweldig! Ik had een aantal ideeën en heb ook een aantal ontwerpen gemaakt op de website. Ik heb uiteindelijk de beste uitgekozen en heb deze besteld tegen een scherpe prijs.

Flesopener bedrukken, het origineelste cadeau wat er is!

Ik heb hem de bedrukte flesopener gegeven en we hebben hem meteen in gebruik genomen. Sinds de verjaardag wordt de flesopener regelmatig voor de dag gehaald. 4 mensen van onze vriendengroep hebben inmiddels ook bij flesopener bedrukken een flesopener besteld. Ook hiervan lijkt het me beter dat ik u bespaar wat er op de flesopener staat. Mocht u dus nog op zoek zijn naar een origineel cadeau of bent u gewoon op zoek naar een flesopener die wel opvalt zal ik u zeker adviseren  eens te kijken op : https://www.promotie.nl/onderzetter-met-flesopener.html