Ik ben een aantal weken geleden samen met mijn vriendin verhuisd naar onze nieuwe woning in Nijmegen. De woning die we hadden gekocht moest echter nog wel gerenoveerd worden. We hadden binnen een aantal weken het sanitair geheel opgeknapt en het huis zag er erg mooie en modern uit. De oprit naar het huis toe was echter zandweg waar erg veel gaten in zaten. het leek mij een erg goed idee om onze oprit te laten asfalteren.

asfalteren

Laten asfalteren door Buitengewoon

Toen ik op het internet op zoek ging naar een bedrijf die mijn oprit zou kunnen asfalteren kreeg ik erg veel zoekresultaten van bedrijven die dit konden doen. Nadat  ik een aantal websites had bezochte en met elkaar vergeleken had kwam ik uiteindelijk terecht op de website van buitengewoon.

Contact opgezocht

toen ik uiteindelijk terecht kwam op de website van buitengewoon kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Ook vinden de kwaliteit van het asfalteren erg belangrijk waardoor de asfaltweg een lange levensduur heeft en maar weinig onderhoud nodig heeft. Daarom besloot ik ook om contact met het bedrijf op te nemen om mijn oprit te laten asfalteren. Ze hebben dit erg snel kunnen doen en de oprit ziet er nu erg mooi uit en de weg is nu erg goed begaanbaar. Ik ben daarom ook erg tevreden over Buitengewoon en raad ik het bedrijf absoluut aan iedereen aan die op zoek is naar een goed bedrijf die kwaliteitswerk levert.

Categorie├źn: Asfalteren