Als u op zoek bent naar een Escape Room Gelderland, dan is Escaperoom Gld de perfecte plek voor u. Dit is de perfecte plek voor een spannend team/bedrijfsuitje.

Mijn ervaring met Escape Room Gelderland

Ik heb een zeer positieve ervaring gehad met Escaperoom Gld. Ik mocht een teamuitje uitzoeken en mijn persoonlijke voorkeur ging uit naar een spannend uitje. Toen kwam ik al snel op een escape room terecht en dat leek mij erg leuk. Toen heb ik op internet gekeken of er 1 in de buurt zat. Daarna vond ik Escape Room Gelderland en heb meteen contact opgenomen. Via de website kon ik een afspraak maken. Dat ging erg gemakkelijk. Bij de escape room was genoeg parkeerruimte en het parkeren was geheel gratis. Wij waren met een grote groep maar er was genoeg ruimte. De prijs viel nog erg mee in tegenstelling tot andere escape rooms. Het was een spannende uitdaging om naar een escape room te gaan. Wat er verder gebeurde in de ´room´ moet je zelf maar beleven. Het is een zeker aan te raden uitje.

Interesse?

Heeft u interesse gekregen? Neem dan even contact op via de website.

Categorieën: Recreatie