Ik studeer momenteel aan het ROC in Nijmegen en ik zou volgend jaar een tussenjaar hebben voordat ik naar het HBo zou gaan. Het leek mij een erg goed en leuk idee om in dit tussenjaar veel te gaan werken zodat ik geld bij elkaar zou kunnen sparen. Het lukte mij echter niet om zelfstandig werk te vinden dus het leek mij een goed idee om op zoek te gaan naar een uitzendbureau in Nijmegen die mij zou kunnen begeleiden en helpen met het vinden van een leuke en goed betaalde baan.

uitzendbureau in Nijmegen

Veel zoekresultaten

Toen ik op zoek ging naar een uitzendbureau in Nijmegen kreeg ik aardig veel zoekresultaten. ik had eena antal websites bezochte n met elkaar vergeleken voordat ik uitkwam op de website van NasWerkt. Op de website is super veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Na het lezen van de informatie besloot ik om telefonisch contact met het bedrijf op te nemen om een afspraak te kunnen maken voor een kennismakingsgesprek. Toen ik contact opnam werk ik erg vriendelijk geholpen en te woord gestaan. De medewerker tijdens het kennismakingsgesprek was ook erg vriendelijk. We hebben samen erg snel een leuke en goed betaalde baan voor mij kunnen vinden. Ik ben daarom zelf ook erg tevreden over de manier waarop Naswerkt mij geholpen heeft met het vinden van een leuke baan. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk toe en ik heb nu de mogelijkheid om veel geld te sparen.

Categorie├źn: uitzend bureau