Ik ben sinds een aantal maanden de trotse eigenaar van een garage bij mij in de buurt. Ik wilde mijn bedrijf graag goed online naar voren brengen waardoor ik een website heb laten bouwen. Om deze website te beheren besloot ik om op zoek te gaan naar een hoster voor de website en naar een virtuele server zodat mijn website meer verkeer aan zou kunnen. Ik ging op het internet op zoek naar virtuele server. Ik kreeg erg veel zoekresultaten toen ik zocht op virtuele server. Ik had een aantal websites met elkaar vergeleken zodat ik de laagste prijs zou betalen voor de diensten die ik graag wilde krijgen.

virtuele server

Vergelijking

Een aantal websites die ik bezocht had hanteren erg hoge tarieven wat ik absoluut niet aantrekkelijk vond. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht en een aantal websites met elkaar vergeleken had kwam ik uit op de website van mijn.host. Op de website was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten aanbiedt. Ze hanteren erg voordelige prijzen wat ik natuurlijk erg aantrekkelijk vond. Ik vind het ook altijd erg belangrijk dat het bedrijf beschikt over een aantal goede recensies van voorgaande klanten. Onderaan de pagina staan een aantal beoordelingen van voorgaande klanten die allemaal erg positief zijn. Hierdoor besloot ik om contact op te nemen met het bedrijf om advies te vragen voor wat voor mij de beste keuze zou zijn. Ik werd erg vriendelijk geholpen en ik kreeg super goed advies. Ik laat mijn website nu een aantal maanden door mijn.host beheren en ik heb een super snelle online server.

Voor meer informatie over VPS kunt u hier klikken.