Een nieuwe telefoon, maar niet de volle prijs willen betalen? Ga dan voor een refurbished telefoon. Zo kocht ik ook refurbished iPhones. Dit deed ik bij JorShop. Ik kwam hier terecht toen ik een dagje met mijn vriendin erop uitging. We besloten om naar Purmerend te gaan, waar we vroeger wel eens vaker kwamen. We vonden het leuk om wat oude herinneringen op te doen. Dit deden we dan ook zeker. De meeste herinneringen kwamen naar boven drijven toen we op het terras, onder het genot van een alcoholisch drankje, uitkeken op het plein in het hartje van de stad. Toen we een flink aantal uren hadden doorgebracht op het terras, wilde ik nog even wat winkels gaan bezoeken.

Refurbished iPhones kopen moeilijker dan gedacht

We verlieten het terras en bezochten wat winkels. In mijn achterhoofd wist ik nog dat ik een nieuwe telefoon nodig had. Met die reden ging ik daarom ook opzoek naar een goede telefoonwinkel om refurbished iPhones te kopen.  Ik kon helaas geen winkel vinden met refurbished iPhones. Daarom besloot ik op de telefoon van mijn vriendin te zoeken naar ‘’Refurbished iPhones kopen Purmerend’’. Dit leverede gelukkig wel wat op. Ik vond namelijk een winkel, in het centrum van Purmerend, die deze categorie telefoons aanbood. Vervolgens voerde ik het adres van deze winkel in op mijn navigatie, ik was er binnen een paar minuten.

‘’Telefoon werkt écht goed’’refurbished iphones

Bij de winkel JorShop was ik uiteindelijk aan het goede adres voor refurbished iPhones kopen. Na enig advies te hebben gekregen van de medewerker van de winkel, was ik verkocht. Ik kocht de refurbished iPhone en ging met een goed gevoel huiswaarts. De iPhone heb ik nu inmiddels 2 weken in bezit en ik ben er zeer tevreden mee, hij werkt écht goed.