Ik ben sinds een aantal weken de trotse eigenaar van een eigen bedrijf. Ik had mezelf echter erg verkeken op de tijd dat de administratie kost. Daarom besloot ik om op zoek te gaan naar een goede accountant die mij hierbij zou kunnen helpen. Ik was echter wel op zoek naar een accountant bij mij in de buurt. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar accountant Etten- Leur.

accountant Etten-Leur

Website van Zomer Accountants  

Toen ik op het internet op zoek ging naar accountant Etten-Leur kreeg ik erg veel zoekresultaten. Daarom besloot ik om eerst een aantal websites te bezoeken voordat ik een keuze zou maken. Toen ik na een tijdje zoeken terecht kwam op de website van Zomer Accounts kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft.  Na het lezen van de informatie besloot ik om contact met het bedrijf op te nemen. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Het bedrijf is heeft nu onder andere mijn administratie overgenomen en dit scheelt mij super veel tijd waar ik erg blij mee ben.

Categorie├źn: Accountant