nieuws

Onlangs heb ik via via gehoord over de website van Hosted Xl. De mensen die mij dit hebben verteld zijn zeer tevreden over dit bedrijf en raden het iedereen aan om ook hier diensten af te sluiten. Zo hebben zij al door heel Nederland op verschillende plekken bijvoorbeeld glasvezel mogen installeren. Ook kunt u op de pagina genaamd ‘nieuws’ veel informatie vinden over dit bedrijf en andere leuke weetjes. Zo kunt u er bijvoorbeeld lezen waarom het verstandig is om te kiezen voor een managed werkplek.

Alles over een managed werkplek via HostedXL nieuws

Wanneer u een eigen bedrijf heeft, dan kan het erg veel kosten om alle werkplekken te beheren. MAar dit is niet nodig wanneer u de werkplek als een dienst afneemt. De werkplekken worden door de leverancier beheerd en worden ook wel managed werkplekken genoemd. Er zitten verschillende voordelen aan vast. Hieronder kunt u vijf voordelen lezen betreft een managed werkplek. Tevens kunt u er ook alles over lezen op de website van HostedXL nieuws.

De vijf voordelen van een managed werkplek

  • Vaste inzichtelijke kosten; per managed werkplek zult u een vast maandbedrag  betalen. Hierbij zijn alle onderdelen en werkzaamheden inbegrepen. Daarnaast zijn de meeste managed werkplekken maandelijks opzegbaar.
  • Geen omkijken naar beheer en onderhoud; Al het beheer, onderhoud en monitoring van de werkplekken wordt gedaan door één gespecialiseerde leverancier.
  • Een aanspreekpunt
  • Hogere productiviteit; managed werkplekken worden vanuit de cloud gehost.
  • Besparen op het aantal vaste werkplekken.
Categorieën: Hosting