whiteboard_budgetVoor op het kantoor was ik opzoek naar een whiteboard. Na een aantal websites met elkaar te hebben vergeleken, kwam ik terecht bij https://www.whiteboard-express.nl/. Een geweldig bedrijf als je het mij vraagt. Zij staan op het internet hoog aangeschreven en dat heeft alles te maken service. Whiteboard-Express krijgt van haar klanten gemiddeld een 9,2. Dat is natuurlijk een geweldig cijfer.

Whiteboard-Express heeft de laagste prijzen, voor 14:30 besteld, de volgende werkdag in huis en slecht €4,95 verzendkosten. Door de scherpe prijzen die zij hanteren, goede service die wordt geleverd, hebben zij ontzettend veel positieve recensies.

Topkwaliteit

Online kan je erg gemakkelijk bestellen. Zo had ik binnen een minuutje al een whiteboard gekocht. Het bestelproces verloopt erg soepel en het betalen is goed beveiligd. Er zijn diverse betaalmogelijkheden om het de klant zo eenvoudig mogelijk te maken. Het is daarom ook echt een aanrader om op de website een kijkje te nemen, want je kan een whiteboard al kopen vanaf €19,90. Het whiteboard heeft een afmeting van 45x60cm. Uiteraard zijn er ook grote verkrijgbaar.

Mocht je vragen hebben over producten, dan is het mogelijk om op de website te chatten met de helpdesk. Zo kunnen zij jou snel helpen, zodat je gelijk weet waar je aan toe bent. Mijn bestelling kwam de volgende dag al binnen. Het is daarom ook echt een aanrader om hier een whiteboard te kopen. Zij beschikken over alles wat je als klant zijnde wenst van een bedrijf. Een goede service, topkwaliteit en scherpe prijzen.