Hijink advocatenHeeft u een ongeval gehad veroorzaakt door een ander? Of misschien wel een bedrijfsongeval waarbij een ander betrokken is? En wilt u hiervoor graag een letselschade vergoeding van ontvangen? Dan bent u aan het juiste adres bij De Letselschade advocaat! Zij zullen u helpen bij het krijgen van letselschade vergoeding of smartengeld.

Wat is letselschade?

Letselschade of letsel is de lichamelijke en geestelijke materiële en immateriële schade die een mens kan ondervinden als hij of zij bij een ongeval  betrokken is. Hierbij kan het gaan om een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een ongeval tijdens het sporten, tijdens het klussen in of rondom het huis of de gevolgen van een medische fout. Ook een mishandeling valt onder letselschade.

Letselschade vergoeding claim

Wanneer u letselschade heeft opgelopen, dan kan u ter compensatie van de geleden schade een letselschadevergoeding claimen. Voor het claimen van een letselschadevergoeding dient u de tegenpartij aansprakelijk te stellen voor het veroorzaken van uw letselschade. Naast een materiële vergoeding bevat een letselschadevergoeding vaak ook een vergoeding voor immateriële schade zoals leed, pijn en gederfde levensvreugde. Deze vergoeding wordt smartengeld genoemd.

Over De letselschade Advocaat

De letselschadespecialisten van De Letselschade advocaat komen u graag helpen en zullen er samen met u alles aan doen dat u krijgt wat u verdiend en recht op hebt! Ze kunnen op huisbezoek komen, maar u kunt er ook voor kiezen om langs te gaan op het kantoor. Zelfs geven ze voorkeur aan een huisbezoek zodat ze een goede inschatting kunnen maken van uw persoonlijke omstandigheden.