Rowin PTAl vele jaren ben ik aan het sporten. Ik word dan ook wel een sportman genoemd. Sporten vind ik erg belangrijk en zeker omdat ik al op leeftijd ben. Omdat ik op leeftijd ben wil nog gezond en vitaal blijven. Sporten is dan een belangrijk punt. Zo sport ik elke week minimaal 4 uur. Dat vele sporten zorgt natuurlijk soms ook voor enige spierpijn. Daarom vond ik het belangrijk dat mijn spieren een keer rust kregen. Dat was dan ook de reden dat ik opzoek ging naar Pijit massage. Deze massage worden niet op veel plekken aangeboden, maar ik wist zeker dat ik wel een plek ging vinden voor de Pijit massage. Op het internet deed ik een aantal zoekopdrachten naar de massage voor spierontspanning.

Rowin PT

Op het internet zocht ik onder de zoekterm: Pijit massage. Ik kwam vervolgens al snel uit bij de massages van Rowin PT. Tevens kun je hier ook nog andere dingen doen zoals sporten onder begeleiding, sporten in groepen en individueel sporten. Voor de massage heb ik vervolgens contact opgenomen met Rowin PT. Het was volgens hen geen enkel probleem om aan een Pijit massage te ondergaan. Ik werd daarom ook van harte uitgenodigd op de vestiging van Rowin PT.

‘’Kom er zeker nog een keer terug’’

Ik ging langs bij Rowin PT en ik werd gelijk vriendelijk ontvangen. Ook werd ik gelijk te woord gestaan. Even later was het dan echt zover; ik kon ondergaan aan een Pijit massage. De massage was zeer ontspannend en ik kwam volledig tot rust. Soms was het ook even pittig maar dat vond ik wel fijn. Mijn spieren zijn ook volledig tot rust gekomen. Dank daarvoor Rowin PT! Ik kom er zeker nog een keer terug.