vacatureEen goed uitzendbureau is ontzettend belangrijk. Je weet namelijk nooit wat je binnenhaalt. Ik ben vervolgens op Google gaan zoeken op “uitzendbureau Nijmegen” en kwam terecht bij Naswerkt. Dit heeft een aantal redenen:

  • Professionals
  • Ervaring
  • Kwaliteit

Persoonlijk hecht ik enorm veel waarde aan bovenstaande punten. Goed personeel is namelijk schaars en met behulp van een goed uitzendbureau kan je jouw business goed neerzetten. Ik heb vervolgens telefonisch contact opgenomen met Naswerkt en me aangemeld als werkgever voor vacatures in de ICT. Al gauw kwamen er uitstekende sollicitanten waaruit we een selectie hebben gemaakt.

Naswerkt is een geweldig uitzendbureau

Na een aantal sollicitaties hebben wij de geschikte man gevonden voor een plek binnen onze organisatie. Hier zijn wij Naswerkt ontzettend dankbaar voor, omdat het iemand is met ervaring en ook nog betaalbaar is. Aangezien onze ervaring met Naswerkt goed is bevallen zijn wij zeker van plan om vaker sollicitaties bij het bedrijf neer te zetten. Dit kan zijn voor functies als frond-end developer, copywriter of accountmanager. Als jullie op zoek zijn naar een professioneel uitzendbureau Nijmegen, dan is Naswerkt zeker geschikt. Zowel voor werkgever als werknemer is het een uitstekend bedrijf wat meedenkt in het belang van beide.

In Nijmegen zijn meerdere uitzendbureaus. Aangezien Naswerkt niet het eerste bedrijf is waar wij mee samenwerken, kan ik iedereen verzekeren dat Naswerkt een van de beste is in Nijmegen. Zij zijn telefonisch en via de mail bereikbaar. Maak daar ook echt gebruik van als je vragen hebt.