Een schone dierenkliniek, dat is waar ik en mijn man al jaren naar streven. Zo runnen we onze eigen dierenkliniek. We hebben veel klanten en dat is ook de reden waarom het zo goed loopt. Sinds dat we de kliniek opende, regelen we zelf de hygiëne ervan. Totdat we een half jaar geleden de beslissing maakte om dit niet meer zelf te doen. Dit had de reden dat we er zelf geen tijd voor hadden door de oplopende drukte. We gingen daarom opzoek naar een hoogwaardig en ervaren schoonmaakbedrijf in buurt.

‘’Meeste bedrijven voldeden niet aan onze eisen, totdat we Schoonmaakbedrijf Arnhem tegenkwamen’’schoonmaakbedrijf Arnhem

Het vinden van een hoogwaardig en ervaren schoonmaakbedrijf in de buurt was moeilijker dan gedacht. Zo kwamen er veel schoonmaakbedrijven tevoorschijn, maar de meeste voldeden niet aan onze eisen. Totdat we bij Schoonmaakbedrijf Arnhem terecht kwamen. Een bedrijf dat er op de website alleen al erg professioneel uitzag. We maakte daarom dan ook de beslissing om contact met hen op te nemen.

‘’Alles is hartstikke schoon en je kunt letterlijk van de grond eten’’

Nadat we contact opnamen, kregen we al snel een reactie terug van Schoonmaakbedrijf Arnhem. Ze vroegen of we een keer konden langskomen om samen rond de tafel te gaan. Hiermee gingen we gelijk akkoord en we gingen een keer langs bij de vestiging van Schoonmaakbedrijf Arnhem. Uiteindelijk waren we erover uit; schoonmaakbedrijf Arnhem ging bij ons de Hygiëne verzorgen. Ze hadden gek genoeg nog geen eerdere dierenkliniek als klant maar dit was geen enkel probleem. Nu ze al een aantal keren zijn langsgekomen om schoon te maken, zien we echt verschil met eerst. Alles is namelijk hartstikke schoon en je kunt letterlijk van de grond eten!