In de winter ben ik gaan nadenken over mijn eigen toekomst. De toekomst zag er op dat moment erg goed uit; ik had een nieuwe baan en had net mijn eigen autootje gekocht. Hoe goed het er allemaal uitzag, zat er echter toch iets in de weg. Namelijk mijn overgewicht. Ik wilde namelijk niet meer met zo’n dikke buik de deur uit gaan. Ik werd overal aangekeken en de kleren paste ik niet meer. Ik realiseerde dat het op die manier niet verder kon. Daarom kreeg ik de drang om de sportschool weer in te gaan. En dat deed ik ook. 3 keer per week ging ik weer een uurtje sporten. Dit hield ik een paar weken vol en toen verdreef de motivatie weer. Toch wilde ik heel graag afvallen. Alleen wist ik dat het zonder hulp niet ging lukken. Dat was ook de reden dat ik opzoek ging naar een personal coach.

‘’Binnen 2 uur al een response’’

De juiste personal coach vond ik bij http://www.smartpersonaltraining.nl/. Een net bedrijf wat goed oogde op de website alleen al. De website straalde veel vertrouwehttp://www.smartpersonaltraining.nl/n uit. Ik las wat informatie en uiteindelijk wist ik zeker dat dit voor mij het beste zou zijn. Ik besloot om een mailtje te sturen naar http://www.smartpersonaltraining.nl/. Ze reageerde al snel want na 2 uur had ik al een response. In de response op de e-mail die stuurde stond dat ik gerust een keer kon langskomen voor een gesprek in de vorm van een advies. Hiermee ging ik gelijk akkoord.

‘’Kreeg de kleine kneepjes al onder de knie’’

Met veel motivatie stapte ik in de auto naar de vestiging van http://www.smartpersonaltraining.nl/. Eenmaal aangekomen werd ik vriendelijk ontvangen en hadden we een aangenaam gesprek. Uiteindelijk schreef ik me in voor een personal trainer. De eerste 3 lessen van de personal trainer verliepen erg goed en ik kreeg de kleine kneepjes al snel onder de knie. Ook kreeg ik buiten het ‘echte’ sporten om, ook de juiste informatie over sporten & voeding. Hier kon ik echt wat mee. Ook heb ik samen met de personal trainer een sport en voedingsschema opgesteld.

‘’Heb er dagelijks nog wat aan’’

Nu ik al weer een jaar verder ben, en behoorlijk wat ben afgevallen, kijk ik terug op een zware maar fijne periode met de personal trainer. Ik heb dagelijks nog wat aan het advies van de trainer. Daarom bedank ik http://www.smartpersonaltraining.nl/ ook. Ik raad iedereen aan om hier heen te gaan als je het sporten niet meer ziet zitten en toch wilt afvallen.